Ανέβασε Βίντεο ή Φώτο Δική σου

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Το sccoastalcdc.com επιτρέπει το ανέβασμα, δημοσιοποίηση, αποστολή υλικού από τον χρήστη και την φιλοξενία, κοινοποίηση (hosting, sharing) του υλικού που ο χρήστης υπέβαλε στο sccoastalcdc.com. Αντιλαμβάνεσαι ότι το sccoastalcdc.com δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το απόρρητο του δημοσιοποιούμενου από τον χρήστη υλικού.

Είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος για το υλικό που ανεβάζεις, αποστέλεις, δημοσιοποιείς ως χρήστης και έχεις πλήρη γνώση των συνεπειών που η δημοσιοποίηση υλικού μπορεί να επιφέρει. Ως χρήστης που ανεβάζει, αποστέλει, δημοσιοποιεί και κοινοποιεί υλικό επιβεβαιώνεις και εγγυάσαι ότι:

Είσαι ο δημιουργός, ο νόμιμος ιδιοκτήτης του υλικού ή κατέχεις τις απαραίτητες άδειες, δικαιώματα για δημοσιοποίηση του υλικού
Δεν θα δημοσιοποιήσεις, ανεβάσεις, αποστείλεις ποτέ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ Ή ΜΗ υλικό που απεικονίζει ή αναφέρεται σε ανήλικα άτομα (κάτω από 18 ετών) και θεσμούς την κοινωνίας των ανηλίκων (σχολεία, μαθητές, παιδκές κατασκηνώσεις κλπ)
Έχεις την γραπτή άδεια ή συγκατάθεση από κάθε αναγνωρίσιμο άτομο μέσα στο απεσταλμένο από εσένα (τον χρήστη) υλικό προς α. χρηση ονόματος ή της απεικόνισης του καθένα και συνολικά αναγνωρίσιμου/ων ατόμου/ων και β. χρήσης του απεσταλμένου από εσένα (τον χρήστη) υλικού από το sccoastalcdc.com και την χρησιμοποίησή του ως οι Όροι υπηρεσίας προβλέπουν. Με την δημοσιοποίηση, ανέβασμα, αποστολή του υλικού δίδεται από τον χρήστη στο sccoastalcdc.com η άδεια να ενεργήσει αποκλειστικά, παγκοσμίως και χωρίς περεταίρω συγκατάθεση ώστε: να παρέχει άδεια χρήσης, να αναπαραγάγει, να αναδιανέμει, να εκθέτει το υλικό μέσα στην ιστοσελίδα sccoastalcdc.com σε τακτές ή έκτατες υπηρεσίες και υπό οποιαδήποτε μορφή (μαγνητοσκόπηση, φωτογραφία κλπ).
Δίνεις άδεια στον κάθε χρήστη του sccoastalcdc.com μία μη-αποκλειστική άδεια να έχουν πρόσβαση στο υλικό που υπόβαλες άλλοι χρήστες (επισκέπτες και μέλη) μέσω της ιστοσελίδας sccoastalcdc.com προς χρησιμοποίηση, αναπαραγωγή, επεξεργασία και δημιουργία παράγωγου υλικού όπως επιτρέπεται από τους Όρους Χρήσης. Την άδεια αυτή την παύεις από την στιγμή της διαγραφής του απεσταλμένου από εσένα (τον χρήστη) υλικού.
Επομένως:

δεν αποστέλεις, ανεβάζεις, δημοσιεύεις υλικό (μη περιοριστικά: μαγνητοσκόπηση, φωτογραφία, ιστορία κλπ) που είναι πνευματική ιδιοκτησία (copyright) ή προστατεύεται από το νόμο ή υποκείμενο δικαιωμάτων τρίτου προσώπου, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής, εκτός άμα είσαι ο ιδιοκτήτας των δικαιωμάτων αυτών ή έχεις γραπτή άδεια για χρήση του υλικού σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του sccoastalcdc.com.
δεν αποστέλεις, ανεβάζεις, δημοσιεύεις υλικό (μαγνητοσκόπηση, φωτογραφία, ιστορία κλπ) που περιέχει/απεικονίζει/εξιστορεί για ανήλικους, υλικό που είναι παράνομο, προστατευόμενο από πνευματικά δικαιώματα, προσβλητικό κατά τον νόμο, προϊόν παράνομης πράξης, υλικό που προβάλει άτομα που δεν έχουν δώσει την ρητή τους συγκατάθεση, προσβλητικό-υβριστικό κατα προσώπου/θεσμού υλικό, υλικό που προάγει το μίσος, τον ρατσισμό και τις διακρίσεις.
δεν αποστέλεις, ανεβάζεις, δημοσιεύεις υλικό (μαγνητοσκόπηση, φωτογραφία, ιστορία κλπ) που περιέχει διαφημίσεις ή κατατεθέντα σήματα εταιρειών
δεν υποδείεσαι άλλο πρόσωπο, υπαρκτό ή μη και δεν δημιουργείς/κάνεις χρήση λογαριασμών που δεν αντιπροσωπεύουν εσένα. Το sccoastalcdc.com επιφυλάσσεται των νομικών δικαιωμάτων του σε περίπτωση χρήσης υπαρκτών ονοματεπώνυμων που δεν ανήκουν στον χρήστη με σκοπό α. την διαβολή ή την εξαπάτηση άλλων χρηστών και β.την κατάχρηση δεδομένων και υλικού με οποιονδήποτε τρόπο.
Αντιλαμβάνεσε ότι στην ιστοσελίδα του sccoastalcdc.com θα εκτεθείς σε υλικό που έχει υποβληθεί από χρήστες και ότι το sccoastalcdc.com δεν ευθύνεται για την ακρίβεια, χρησιμότητα, ασφάλεια ή πνευματικών διακιωμάτων που συνδέονται με το υποβεβλημένο από τον χρήστη υλικό. Κατανοείς ότι θα εκτεθείς σε υλικό υποβεβλημένο από χρήστες που μπορεί να είναι προσβλητικό και παράνομο και επιτρέπεται, ειδικά εδώ σε καλούμε, να σημειώσεις καποιο κομμάτι του υλικού ως ακατάλληλο με την ειδική λειτουργία που παρέχεται από την ιστοσελίδα. Η συμπεριφορά του χρήστη δεν πρέπει να εκθέτει νομικά το sccoastalcdc.com και την ιστοσελίδα του, τους Ιδιοκτήτες, τα μέλη, τους επισκέπτες, τους διαχειριστές, τους διαφημιζόμενους, τους παραγωγούς του sccoastalcdc.com.

Για την προστασία του το sccoastalcdc.com έχει και κρατεί κάθε δικαίωμα αλλά όχι υποχρέωση να απενεργοποιήσει, αποκρύψει, διαγράψει οποιοδήποτε κομμάτι υλικού υποβεβλημένο από τους χρήστες, με ή χωρίς ειδοποίηση και να λάβει μέτρα αποκλεισμού, διαγραφής και ειδικά με την περίπτωση καταγγελίας τυχόν παρανομούντος χρήστη.

admin @ April 26, 2012